Deguonies dėmių valiklis pieštukas, 35 g

8.50€

  • Prekės kodas: 1480205
  • Prieinamumas: Sandėlyje

Universalus dėmių valiklis su fitofermentais, ceolitais ir aktyviuoju deguonimi greitai ir efektyviai pašalins sunkiai išvalomas vyno, kavos, arbatos, pomidorų padažo, riebalų, jodo, briliantinės žalumos, lūpų dažų, suodžių, kraujo, rašalo, flomasterių dėmes iš įvairios tekstilės, drabužių, baldų apmušalų, automobilio salono ar minkštos grindų dangos.

Naudojimas: sudrėkinkite suteptą vietą šiltu vandeniu, užtepkite dėmių valiklio, švelniai patrinkite kol suputos, palaukite 5-10 minučių ir nuskalaukite vandeniu. Jei būtina, palaukite šiek tiek ilgiau. Jei tekstilė yra dažyta nestabiliais dažais, iš pradžių išmėginkite dėmių valiklį mažai matomoje vietoje. 


Pavojus

Pavojingas prarijus. Labai dirgina akis. Dirgina odą. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Neleiskite patekti į akis, ant odos ar ant drabužių. Po naudojimo švariai nusiplaukite rankas. Dėvėkite apsaugines pirštines/apsauginius drabužius/akių ir veido apsaugos priemones. PATEKUS ANT ODOS: Nuplaukite dideliais kiekiais muilo ir vandens. PATEKUS Į AKIS: Atsargiai kelias minutes skalaukite vandeniu. Jei nešiojate ir jei nesudėtinga, išimkite kontaktinius lęšius. Skalaukite toliau. Nedelsiant kreipkitės į APSINUODIJIMŲ CENTRĄ arba gydytoją. PRARIJUS: Jei jaučiatės prastai, skambinkite APSINUODIJIMŲ CENTRUI arba gydytojui. Skalaukite burną. Pavojingas atliekas/talpą išmeskite perduodami tokias atliekas galinčiam išmesti asmeniui pagal vietos reglamentus. Sudėtyje yra natrio perkarbonato, amilazės.

Sudėtis: >30 % anijoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų, >15–30 % deguonies pagrindo baliklių, >5–<15 % etilendiamintetraacto rūgšties ir jos druskų, >5–<15 % ceolitų, < 5 %: fermentų (amilazės, proteazės), <5 % balinimo aktyvatoriaus (tetracetilmetilenediamino). Informaciją apie sudedamąsias dalis rasite adresu: www.tiande.eu. 

Laikymas: laikyti sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 35°C temperatūroje. 




Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras