Fermentinė skalbimo pasta, 450 g

20.00€

  • Prekės kodas: 1480207
  • Prieinamumas: Sandėlyje

Galinga naujos kartos formulė, skirta bet kokio audinio drabužiams skalbti.

Puri pasta su aktyviaisiais fermentais puikiai susidoroja su sudėtingomis ir labai sudėtingomis riebalų, baltymų ir krakmolo dėmėmis, veikia bet kokio kietumo vandenyje ir žemoje temperatūroje. Ją galima gerai išskalauti ir ji suteikia drabužiams gaivų kvapą. Pasta veiksmingai valo buitines dėmes namuose: tinka plastikiniams ir emaliuotiems paviršiams, stiklo gaminiams, keramikai, plytelėms, vonios kambario keramikai ir kt.

Naudojimas:                            5-6 kg skalbinių
Vandens kietumas         Rekomenduojamas kiekis
Minkštas                                          30 g
Vidutinio kietumo                          45 g
Kietas                                           60 g


Kad poveikis būtų stipresnis, užtepkite pastos ant dėmės likus 10-15 minučių iki plovimo. Pastą reikia dėti ant skalbinių, esančių skalbyklės būgne. 
Valymui: priemone sudrėkinkite kempinėlę, valykite paviršių, tada išskalaukite.
Įspėjimas
Sukelia odos sudirginimą. Sukelia smarkų akių sudirginimą. Gali sukelti ilgalaikį žalingą poveikį vandens organizmams. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Po darbo kruopščiai nusiplaukite rankas. Dėvėkite apsaugines pirštines. PATEKUS ANT ODOS: nuplauti dideliu kiekiu vandens ir muilo. PATEKUS Į AKIS: kelias minutes atsargiai skalauti vandeniu. Išimti  kontaktinius lęšius, jei jie yra ir lengvai tai galima padaryti. Toliau plauti akis. Jei pasijutote blogai, kreipkitės į apsinuodijimų centrą/gydytoją/gydytoją.  Laikyti sausoje vietoje. Turinį / talpyklą šalinti laikantis vietinių, regioninių, nacionalinių ir tarptautinių taisyklių.

Sudėtis (Ingredients): >15 - <30 % Anionic surfactants, <5 % Non-ionic surfactants, <5 % Optical brighteners, < 5 % Enzymes (Amylase), Perfumes (Citral, Geraniol, Linalool), Preservatives (Sodium Pyrithione, Benzisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone).  Apdoroto gaminio sudėtyje yra biocidinių produktų.
Informacijos apie sudedamąsias dalis galima rasti adresu: www.tiande.eu 
Laikymas: laikyti sausoje, tamsioje vietoje, temperatūroje nuo  -5° C iki +35° C. Nelaikykite kartu su maisto produktais. Saugoti nuo šilumos šaltinių


Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras