• Rinkinys pažeistiems plaukams 21315+21316

Rinkinys pažeistiems plaukams 21315+21316

36.70€

  • Prekės kodas: 21315+21316
  • Prieinamumas: 999

Plaukų šampūnas nuo plaukų žilimo, 420 ml


Šalina plaukų žilimą ir pigmento praradimą. Kombinuotas aktyviųjų medžiagų poveikis suteikia energijos ir gyvybinės energijos plaukų šaknims, stimuliuoja plaukų folikulus, plaukai tampa vešlūs ir stiprūs. Išskirtinis su senėjimu kovojantis bio kompleksas skatina natūralią galvos odos apsaugą, atnaujina plaukų pigmentą, grąžina plaukams spindesį. Be dažomųjų medžiagų.


Naudojimas: tepti ant drėgnų plaukų, lengvai įmasažuoti, gerai nuplaukite. Jeigu reikia, pakartoti. Skirta kasdieniam naudojimui.



Balzamas pažeistiems plaukams „Master Herb“ 500 g.

Aktyvus augalų kompleksas efektyviai prižiūri galvos odą, atstato pažeistų plaukų struktūrą, prisotina plaukus maitinamosiomis medžiagomis ir vitaminais, turi atstatomojo ir drėkinamojo poveikio. Natūralių augalinių ekstraktų proteinai skatina galvos odos sluoksnių kraujotaką, stiprina plaukų šaknis, aktyvinamas jų augimas ir kovojama su slinkimu. Lengvina plaukų šukavimą. Skirta visiems plaukų tipams.

Naudojimas: 1) naudoti kaip kondicionierių: tolygiai įmasažuoti į švarius, drėgnus plaukus, palikti 2-3 minutes, kruopščiai išskalauti. Tinka kasdieniniam naudojimui. 2) naudoti kaip gydomąją kaukę: tolygiai įmasažuoti į švarius, drėgnus plaukus, palikti 20 minučių, kruopščiai išskalauti. Naudokite vieną kartą per savaitę.

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras